YRITYKSILLE

Lempäälän Jääkiekkoilun lippulaiva, eli LeKin edustusjoukkue pelaa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestiksessä jo kahdettatoista kautta peräkkäin.

LeKin tavoitteena on, kuten koko sarjankin, kehittää nuoria tulevaisuuden lupauksia aikuisten peleihin. LeKin toimii pitkälti talkoovoimin. Tästä syystä yhteistyökumppaneiden rooli on erittäin tärkeä, jotta myös tulevaisuudessa Lempäälässä pelattaisiin Mestis-kiekkoa!

Alasivuilla on esitelty suosituiksi havaittuja yhteistyömahdollisuuksia yrityksen ja LeKin välillä. Mutta aina on toki mahdollisuus myös kehittää jotain uutta!

LeKin myyntitiimi esittelee yhteistyökuvioita mielellään tarkemminkin, yhteydenotot:

Jukka Laakso
040 5955366
jukka.laakso(a)lekimestis.fi


Tommi Sajakoski
0400488441
tommi.sajakoski(a)lekimestis.fi


Aitiot

Lempäälän jäähallin viihtyisät aitiot tarjoavat erinomaiset puitteet yrityksille työpalaverien ja yritystapaamisten järjestämiseen tai henkilöstön virkistämiseen sekä mahdollistavat samalla pirkanmaalaisen huippukiekon seuraamisen.

Aitioihin tarjoillaan ruokaa ja virvokkeita tilaajan toiveiden mukaan.

Lisäksi aitioihin on mahdollista järjestää valmennusjohdon ja pelaajien vierailuja.


Kummipelaajat

Kummipelaajayhteistyössä yrityksen mainonta on mahdollista kohdistaa tiettyyn pelaajaan.

Yrityksen mainoksen saa näkyvälle paikalle pelaajan pelipaidan taka-alahelmaan sekä maininnan nettisivuille kummipelaajan pelaajakorttiin.

Pelaajan kuva ja nimi on vapaasti käytettävissä yrityksen omassa markkinoinnissa ja kummipelaaja voi vierailla yrityksen omissa tilaisuuksissa kauden aikana erikseen sovitusti.


Mainonta jäähallissa

Mainosyhteistyö LeKin kanssa mahdollistaa yrityksellesi mainion näkyvyyden Lempäälän Jäähallissa. Jäähallissa kävijöiden lisäksi mainos tavoittaa Elisa Viihde Sport sekä FanSeat-palvelun katsojat, joihin LeKin jokainen kotipeli kuvataan suorana lähetyksenä.


Mainospaikkoja löytyy Lempäälän jäähallista useita. Perinteisimpiä ovat Laita- ja seinämainokset sekä jäämainokset. Myös kaukalon pleksien alareunoihin on mahdollinen mainospaikka kuten myös erilliset banderollit ja ständit.


Mainonta ottelutapahtumissa

Otteluisännyys on paras mahdollisuus LeKin kotipelien ottelutapahtumassa mainontaan. Otteluisännyys sisältää sauna-aition vuokran ruokailuineen, näkyvyyden ottelun kotisivu- sekä lehtimainonnassa ja mahdollistaa sovitusti oman yrityksen ständin hallin sisääntulon lähettyville (paras saavutettavuus otteluun tulevista katselijoista). Lisäksi mahdollisuus yrityksen osallistua ottelussa parhaiden pelaajien palkitsemiseen sekä avauskiekon pudottamiseen.

Jokaiselle peliin tulevalle katselijalle jaettavaan käsiohjelmaan on yrityksen mahdollista saada mainos joko yksittäiseen peliin, useamman pelin ajaksi tai vaikka koko kaudeksi. Mahdollisuus myös yrityksen alennuskuponkeihin ja vastaaviin kampanjoihin.

Ottelun aikana tapahtuva äänimainonta saavuttaa varmasti jokaisen jäähallissa paikalla olevan. Myös äänimainonta on mahdollista sopia vain pelin mittaiseksi, useamman ottelun ajaksi tai koko kaudeksi. Äänimainontaa toistetaan 5-10 kertaa/ottelua riippuen pelikatkojen määrästä.


Peliasumainonta

LeKin peliasussa on monta näkyvää mainospaikkaa. Yrityksen mainos on mahdollista ottaa koti- tai vieraspeliasuun tai vaikka molempiin.

Mainospaikkoja ovat esimerkiksi:

- Kypärä
- Pelipaita
- Pelisukat
- Pelihanskat
- Pelihousut
- Joukkueen verryttelyasu
- Kaulasuojus


Tievarsitaulut