Tiistai 26.3. 18:30 VS.

KISAHAASTE: LEKI-KASVATIT LAHJOITTAVAT LIPPUJA LAPSILLE JA NUORILLE LEKIN KOTIPELEIHIN!

Lempäälässä LeKi-asussa kiekkouransa aloittaneet Marko Anttila, Henrik Haapala sekä Joona Luoto lahjoittavat kukin 100 lasten pääsylippua LeKi Mestiksen runkosarjan kotipeleihin.


Lempäälässä LeKi-asussa kiekkouransa aloittaneet Marko Anttila (Jokerit, KHL), Henrik Haapala (HC Lugano, Sveitsin pääsarja) sekä Joona Luoto (Tappara, Liiga) lahjoittavat kukin 100 lasten pääsylippua LeKi Mestiksen runkosarjan kotipeleihin. Liput ovat kaikille Lempäälän ja lähikuntien lapsille ja nuorille vapaasti käytettävissä. Pelaajat haluavat esimerkillään haastaa yritykset sekä yksityishenkilöt mukaan samalla kaavalla. Ensimmäisinä haasteeseen tarttuivat urheilukauppias Sportia-Matti sekä Pohjola Talotuotanto, jotka vuorostaan haastavat seuraavat tahot mukaan. Sportia-Matista voi myös jäähallin lipunmyynnin ohella noutaa kyseiset pääsyliput otteluihin.


LeKi Mestiksen puolesta haastetta on puuhaamassa mukana joukkueen kapteeni Sami Laakso. ”Tämä on upea asia tälle kiekkoyhteisölle. Mahtava kädenojennus pelaajilta, jotka ovat täällä uransa aloittaneet ja saaneet mahdollisuuden tehdä itselleen kiekkoilusta ammatin. Nyt jätkät antavat takaisin oman kylän seuralle ja osoittavat olevansa mukana talkoissa, joilla seura nousee myös taloudellisesti lentoon. Lisäksi tämä tarina on todella kaunis: Kisan kasvatit tarjoavat lapsille ja nuorille mahdollisuuden kokea kylän kiekkohuumaa. Tässä on sydän isosti mukana.” Kommentoi itsekin lempääläläisen kiekkokoulun kasvatti ja oman kylän poika Laakso.


Haasteen ensimmäinen ottelu pelataan keskiviikkona 14.11, jolloin Henrik Haapala tarjoaa 100 lippua lapsille ja nuorille. Seuraava ottelu on lauantaina 17.11, jolloin on Marko Anttilan vuoro tarjota liput. Tämän jälkeen vuorossa on perjantai 23.11, jolloin lippuja on 200 kpl jaossa, tarjoajina ovat Joona Luoto sekä illan aitiovieras Pohjola Talotuotanto. Siitä eteenpäin on tarkoitus jatkaa joka otteluun samaa haastetta, Sportia-Matista alkaen.
Alla vielä lista otteluista, joissa on jo varmasti lippuja tarjolla:


ke 14.11. klo 18.30 LeKi-Kiekko-Vantaa (Henrik Haapala)
la 17.11. klo 17.00 LeKi-RoKi (Marko Anttila)
pe 23.11. klo 18.30 LeKi-TuTo Hockey (Joona Luoto ja Pohjola Talotuotanto)
la 1.12 klo 17.00 LeKi-Koovee (Sportia-Matti)Seuraa haasteen etenemistä LeKi Mestiksen sosiaalisessa mediassa!

Kisa-kasvateilta lapsille ja nuorille! Ole sinäkin mukana!

#Kisahaaste #Saukkoperhe #Kisaonnousussa