SIIPIBAARI AVATAAN JATKOSSAKIN LEKIN KOTIPELEISSÄ

Soosipoikien pop up Siipibaari saavutti heti sunnuntain 3.2 LeKi - KOOVEE -pelissä suuren suosion ja näin ollen siipiä on myös jatkossa saatavilla LeKin Mestis-peleissä.


Sunnuntaina 3.2 LeKi - KOOVEE -pelissä kokeiltu pop up Siipibaari saavutti suuren suosion ja näin ollen tullaan jatkossa avaamaan LeKin Mestiksen runkosarjan lopuissa viikonloppupeleissä sekä kaikissa kevään pudotuspelien kotiotteluissa! Soosipoikien pop up Siipibaari sijaitsee Kiekkobussi Areenan 2. hallin puoleisessa katsomotilassa.


Soosipoikien siipien myynnin saamisessa Kiekkobussi Areenalle on ollut suuresti Lempäälän Toivojen ansiota, joiden kanssa Soosipojat ovat jo ennestään tehneet hyvää yhteistyötä. LeKi ja LeTo puolestaan aloittivat jo syyskaudella yhteistyön, joka tähän asti on parhaiten näkynyt uudella LeTo Klubilla. LeTo on mukana myös muuten apuna LeKin Mestispelien ottelutapahtuman kehityksessä, josta viimeisenä osoituksena juuri Siipibaarin hommaaminen LeKin kotipeleihin.


"Siipemme paistetaan hallissa ilman lisättyä rasvaa. Siipien kanssa tarjoiltavat soosit ovat omaa paikallista tuotantoa, tuoreista raaka-aineista valmistettuja ilman lisäaineita. Jääkiekolla, Lempäälällä ja siivillä on pitkä yhteinen historia ja näin ollen siipimyynti sopii mitä mainioimmin myös Kiekkobussi Areenalle. Toivotamme kaikki tervetulleiksi Suomen pienimpään mutta parhaimpaan Pop-Up Siipibaariin!" kommentoivat Soosipoikien puuhamiehet Samu ja Henri Haapajoki.


”Tälle kaudelle olemme tehneet runsaasti parannuksia yleisön viihtyvyyden lisäämiseksi mm. olosuhteita ja ottelutapahtumaa kehittämällä. Tämä palvelutarjonnan lisääminen sopii siis erittäin mainiosti tähän jatkumoon. Kyllähän siivet ja jääkiekko kuuluvat ehdottomasti yhteen ja vielä kun tällaisia laadukkaita siipiä ja sooseja on tarjolla paikallisten toimijoiden toimesta niin onhan tämä vallan erinomainen juttu! Olen siis erittäin iloinen, että voimme teille tämän tarjota ja saadaan kaikki nauttia maukkaista siivistä huippukiekon ohella! Yhteistyö LeTon kanssa on puolestaan hieno esimerkki lempääläläisestä yhteisöllisyydestä ja toivottavasti tämän innoittamana saataisiin myös muita paikallisia toimijoita mukaan vielä enemmän LeKin ottelutapahtumiin!”, LeKin Jukka Laakso toteaa.


Soosipoikien pop up Siipibaari on siis avoinna jo tämän viikon lauantaina 16.2, kun LeKi kohtaa seuraavassa runkosarjan kotipelissään IPK klo 17 alkaen. Liput peliin saa helposti hankittua ennakkoon: https://kauppa.lekimestis.fi/. Tervetuloa seuraamaan huippukiekkoa ja nauttimaan maukaista siivistä!Lisätietoja yhteistyöstä:

Lempäälän Toivojen Facebook-sivu

Soosipoikien Facebook-sivu

LeKi Hockey Oy:n Facebook-sivu