Kiekkobussi Areenalle avattu uusi LeTo Klubi

LeKin Mestisjoukkueen ja Lempäälän Toivojen yhteistyönä on Kiekkobussi Areenalle avattu uusi konsepti; LeTo Klubi.
<p>Tunnelmaa LeTo Klubilta 1.12 KOOVEE -Pelistä<br></p>

Tunnelmaa LeTo Klubilta 1.12 KOOVEE -Pelistä

LeKin Mestisjoukkueen ja Lempäälän Toivojen yhteistyönä on Kiekkobussi Areenalle avattu uusi konsepti; LeTo Klubi. Klubilla on mahdollista lämpimässä seurata LeKin Mestisjoukkueen kotiotteluita. Ensimmäistä kertaa Klubi oli avoinna viime lauantaina paikallisottelussa KOOVEEta vastaan ja seuraava mahdollisuus tutustua Klubiin on keskiviikkona 5.12 LeKi – SaPKo -pelissä. Klubi on suljettu aitiotila, johon ei ole pääsyä ilman pääsylippua/kausikorttia. Istumapaikkoja Klubilta löytyy 30 kpl.

Lippu Klubille maksaa 20 € (LeTon jäsenkortilla 15 €), joka sisältää kahvin ja pikku suolaisen tarjottavan. LeTo Klubilla on myynnissä alkoholijuomia, joten Klubi on K18 ikärajattu. LeKin kausikortilla Klubille voi ostaa erillislipun hintaan 8 € tai korottaa nykyinen kausikortti klubikausikortiksi hintaan 50 €, joka oikeuttaa pääsyn Klubille aina sen ollessa avoimena. Vaikka lipunmyynnistä ei LeTo Klubille lippua ennen peliä ostanut, on Klubille mahdollista silti päästä. Jo peliin ostetun lipun voi nimittäin korottaa klubilipuksi maksamalla 8 € jäähallin lipunmyyntiin (auki toisen erän puoleenväliin asti). Klubi saattaa olla varattuna yksityistilaisuuteen tai välttämättä klubia ei kaikissa kotiotteluissa auki pidetä. Näissä tapauksissa asiasta tiedotetaan LeKin somessa sekä ottelun lipunmyynnissä aina kyseistä peliä ennen.

Lippujen myynti Klubille alkaa tuntia ennen ottelun alkua Kiekkobussi Areenan lipunmyynnistä. Mikäli Klubille on tulossa isomman porukan kanssa tai haluaa varmistaa paikkansa ennakkoon, kannattaa ottaa yhteyttä Lempäälän Toivoihin (alla s-postiosoite).

Koko LeTo Klubi on mahdollista varata ennalta sovittuun otteluun esim. yrityksen käyttöön. Tällöin myös yhteydenotot LeToon: lempaalantoivot(a)gmail.com

Lisätietoja LeTo Klubista löytyy Lempäälän Toivojen Facebook -sivuilta