LEKI MESTIKSEN VÄLIERIIN!

LeKi oli puolivälieräsarjassa RoKia 4-2 otteluvoitoin parempi!
<p>Niko Lahtinen oli LeKin tehokkain pelaaja puolivälierissä (kuva: Jarno Hietanen)<br></p>

Niko Lahtinen oli LeKin tehokkain pelaaja puolivälierissä (kuva: Jarno Hietanen)

LeKi eteni toisen kerran historiansa aikana Mestiksen välieriin, kun RoKi kaatui puolivälierissä 4-2 otteluvoitoin! LeKi aloitti ottelusarjan kahdella kotivoitolla ja kolmas kiinnitys välieräpaikkaan tuli Rovaniemellä viime lauantaina. Ottelusarjan katkaisu tuotti kuitenkin ongelmia, kun RoKi voitti sekä sunnuntaina 24.3 Rovaniemellä ja tiistaina 26.3 Lempäälässä kaventaen puolivälieräsarjan jo 3-2 tilanteeseen. Eilen Rovaniemellä pelatussa kuudennessa ottelussa ei LeKi jättänyt mitään sattuman varaan ja murskasi RoKin 2-6 ja näin Saukkoperhe saavutti loistavan välieräpaikan!

LeKin tehokkain pelaaja puolivälierissä oli Niko Lahtinen tehoin 5+3=8. Lahtinen johtaa myös koko Mestiksen playoffsien pistepörssiä tällähetkellä! Kimmo Rautiainen on torjunut kaikki kuusi peliä Kisan maalilla torjuntaprosentilla 90.50 %.

Välierät alkavat LeKin osalta tiistaina 2.4 kotiottelulla ja varmasti Lempäälässä pelataan myös lauantaina 6.4. LeKin välierävastustaja selviää viimeistään huomenna lauantaina 30.3. Tervetuloa kannustamaan Kisa kohti Mestiksen finaaleita!


#KISAONNOUSUSSA #SAUKKOKEVÄT