LEKI JA KEUPA HT VASTAKKAIN VÄLIERÄSSÄ

Mestiksen välierät alkavat tiistaina 2.4, LeKin vastustaja on hallitseva Mestis-mestari KeuPa HT
<p>Kuva: Jarno Hietanen<br></p>

Kuva: Jarno Hietanen

LeKi pelaa toista kertaan historiansa aikana Mestiksen välierissä, kun Roki kaatui puolivälierissä voitoin 4-2 ja #Saukkokevät saa näin jatkoa! Vastaansa LeKi saa viime kauden Mestis-mestarin ja tälläkaudella runkosarjan kahdeksanneksi sijoittuneen KeuPa HT:n. Keuruulaiset yllättivät puolivälierissä runkosarjan voittajan Kokkolan Hermeksen ja jatkoivat välieriin voitoin 2-4.

Puolivälierissä LeKin tehokkain pelaaja oli Niko Lahtinen (kuvassa), joka johtaa koko Mestiksen playoffsien pistepörssiä tehoin 5+3=8. Lassi Vanhatalo on tehnyt kuuteen otteluun pisteet 4+3=7 ja Mestiksen puolustajien pistepörssin toisena on puolestaan Matias Haaranen tehoilla 3+3=6. KeuPa HT:n tehokkain pelaaja puolivälierissä oli Jesse Pelamo (1+7=8).

LeKi ja KeuPa HT kohtasivat runkosarjassa neljä kertaa, joista kolme ensimmäistä päätyi keuruulaisten voittoon. Runkosarjan viimeisellä kierroksella LeKi otti kuitenkin hienon 5-3 voiton! Runkosarjan keskinäisissä kohtaamisissa LeKin tehokkaimmat pelaajat olivat 1+3=4 pisteillä Kristian Tanus ja Santeri Vuoti. Keuruulaisista puolestaan Janne Kumpulainen onnistui parhaiten (3+3=6) Kisaa vastaan runkosarjassa.


Välierät alkavat tiistaina 2.4 kotiottelulla ja siitä jatketaan Keuruulla torstaina 4.4. Lempäälässä pelataan taas lauantaina 6.4 ja jo mahdollisesti ratkaiseva 4.välierä on maanantaina 8.4 Keuruulla. Tarvittaessa 5.välierä pelataan keskiviikkona 10.4 Lempäälässä, 6.välierä perjantaina 12.4 Keuruulla ja 7.välierä lauantaina 13.4 Lempäälässä.

Lippujen hinnat välierissä ovat:

- Peruslippu 15 €
- Eläkeläis-/opiskelija-/nuorisolippu on 10 €
- Lapset alle 13-vuotiaat 5 €

Liput kannattaa ostaa ennakkoon https://kauppa.lekimestis.fi, koska ottelun lipunmyyntiin on odotettavissa pitkiä jonoja! Kiekkobussi Areenan pihassa pysäköintitila on rajallinen ja täyttyi jo puolivälierissä. Kannattaa siis varautua jättämään auto urheilukentän, liikuntahallin tai Hakkarin koulun parkkipaikoille! Kannattaa myös tulla ajoissa paikalle!


Tervetuloa kannustamaan LeKi kohti Mestiksen finaaleita!