KeuPa HT sysäsi LeKin pronssipeliin

Keskiviikkona 17.4 taistellaan TUTO Hockeyta vastaan LeKin seurahistorian ensimmäisestä Mestis-mitalista
<p>Kuva: Jarno Hietanen<br></p>

Kuva: Jarno Hietanen

LeKin ja KeuPa HT:n välinen ottelusarja alkoi kahdella keuruulaisvoitolla, kun KeuPa oli vahvempi sekä 2.4 Lempäälässä kuin 4.4 Keuruulla. LeKi kuitenkin voitti seuraavat kaksi ottelua ja näin 10.4 pelattuun viidenteen välierään lähdettiin tasatilanteessa 2-2. Tämä ottelu muodostui lopulta sarjan käännekohdaksi, kun LeKi menetti avauserän kolmen maalin johdon ja hävisi lopulta 5-8. Lopullisesti KeuPa rynnisti finaaleihin perjantain 12.4 kotivoitolla 4-2 ja näin ollen Kisan kausi päättyy pronssiottelussa.

Pronssiottelussa LeKi kohtaa TUTO Hockeyn. Joukkueet pelasivat runkosarjassa kuusi kertaa vastakkain. Peleistä kaksi päättyi LeKin ja neljä TuTon voittoon. Runkosarjan keskinäisissä kohtaamisissa LeKin tehokkain pelimies oli Kristian Tanus (2+5) ja puolestaan Timi Lahtinen (6+1) TUTO Hockeyn.

Runkosarjassa viidenneksi sijoittunut TUTO Hockey onnistui puolivälierissä kukistamaan SaPKon voiton 4-2, mutta välierissä Ketterä oli vahvempi suoraan neljässä pelissä. TUTO Hockeyn paras pistemies pudotuspeleissä on ollut Niko Ahoniemi tehoin 5+6=11. Julius Pohjanoksa on pelannut tähän mennessä kaikki 10 pudotuspeliä turkulaisten maalilla.

Keskiviikkona Lempäälässä on siis LeKin mahdollista voittaa seurahistoriansa ensimmäinen Mestis-mitali, joten tulkaahan kannustamaan Kisa voittoon vielä viimeisen kerran tälläkaudella! Lippujen hinnat pronssipeliin ovat samat kuin välierissä (normi 15 €/alennusryhmä 10 €/lapset alle 12-v 5 €) ja ne voi ostaa jo ennakkoon: https://kauppa.lekimestis.fi/.